moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

יועץ קולינרי

יועץ קולינרי

יועץ קולינרימקצוע הקולינאריה בישראל כמו גם ברחבי העולם תופס תאוצה, מסעדות נפתחות ונסגרות חדשות לבקרים והענף נדרש ליועץ קולינרי וכ"א צעיר רענן ומקצועי ולפיתוח מנות חדשות מגרות דעת וחיך.

מחד - מסעדה היא סוג של אקסטרים תובעני ואם היא לא תכיל מנות חדשות ולא תשתמש בחומרי גלם מגוונים ואיכותיים, לא תשלב נכון בינהם ולא תתנהל נכון כלכלית, תצטרף מהר מאוד לרשימת המסעדות שבסכנת סגירה כי לא תהיה הצדקה להמשך קיומה.

מאידך – ריבוי המסעדות ושעות העבודה התובעניות והבלתי מתפשרות דורשות כ"א צעיר שיהיה מסוגל לעמוד במשימות היצור וההגשה, אולם לצעירים הללו אין מספיק ידע וניסיון על מנת לפתח מנות חדשות ולקדם את התחום הקולינארי והכלכלי המתבקשים והם זקוקים לרוב ליועץ קולינרי.
 

יועץ קולינרי חיצוני

רבים מהשפים הותיקים מלינים לא אחת על המהירות הרבה בה אנשים שצעירים מתהדרים בתואר שף מסעדה, בלי שיעמוד מאחוריהם ייעוץ קולינרי, הידע והניסיון הנדרשים. ועוד יותר מפליאה בעיניהם העובדה שבעלי המסעדות לא מבינים את המשמעות של לתת בידיים צעירות כול כך את הניהול הקולינארי של המסעדה בלי ייעוץ קולינרי.

על מנת לתת פתרון למצב אבסורדי זה, מסעדנים שהחלו להבין את המשמעות העמוקה שיש לפיתוח ולצורת הניהול הקולינארי והניהול הכלכלי של המנות במסעדה, החלו מעסיקים יועצים קולינארים חיצוניים בעלי ידע וניסיון שמלווים את השפים הצעירים המנהלים את מטבחי המסעדות בפועל.

מדובר בשפים חונכים (מנטורים) בחיים האמיתיים של המסעדה, שפים \ שמביאים איתם ניסיון עשיר ורב, ייעוץ קולינרי ואת החדשנות המתבקשת.

יזמים ובעלי עסקי מזון שרוצים להשאר בחלון הראווה של הקולינאריה הישראלית חייבים לכלול בתוכנית העסקית של המסעדה תקציב להעסקת יועץ קולינרי.


יועץ קולינרי
דורג על ידי עמיאל רייס
5

 

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: