moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

יעוץ קולינרי לעסק

יעוץ קולינרי לעסק

בפתיחתו או בתפעולו של כל עסק העוסק בהגשת מזון ומכירתו לציבור, חייבים להתקיים מספר נהלים מחייבים אשר יקבעו את ההתנהלות השוטפת ודרכי העבודה במקום, הן בבחינת הצלחה ורווח והן בבחינת תפעול תקני וראוי. לשם שמירה על נהלים, יישומם המקצועי והתנהלות ראויה ותקנית בעסקים כאלו, יש להיוועץ עם מומחי תחום הייעוץ קולינרי לעסקים. שכן, יעוץ קולינרי מקצועי ומותאם הוא אשר יבטיח את הצלחת העסק, בטיחות המזון במטבח, תפקודו הראוי והתנהלותו הנכונה לצורכי צמיחה ושגשוג בריאים. יועץ קולינרי מקצועי יעמוד לרשות מנהלי, בעלי ועובדי העסק בשירותיות ומתן מידע והסברים בתחומים הבאים : עבודה על פי תקנים מחמירים ומחייבים, נהלי עבודה, תחזוקה שוטפת, התנהלות, שיווק, העסקת עובדים לכלל המחלקות, בניית תפריטים, תכנון והקמת מטבחים ועוד...


מדוע יעוץ קולינרי עוזר ומכין עסק לקראת פעילות שוטפת?


 5chef הסיבות !

  1. נהלי עבודה – שמירה על נהלי עבודה מסוימים אשר נקבעו ותוכננו על ידי יועץ קולינרי לעסק הינם מחייבים, הן לשם הצלחת העסק והן לשם תפקודו התקין והנעים.
     
  2. ניקיון המטבח ותחזוקה שוטפת – על מנת לעמוד בסטנדרטים המחייבים ובתקנים המחמירים שאותם מציב משרד הבריאות לכל עסק בו מוגש או נמכר מזון לציבור ובכלל, הרי שעלינו להתנהל נכונה, במקצועיות מוחלטת וללא פשרות בניקוי מוקפד של : חלל המטבח, כלי ההגשה, מתחם העסק בכלל והמחסנים העומדים לרשות העסק ובמרבית המקרים משמשים לאחסון מזון. 
     
  3. טריות המוצרים – טריות המוצרים היא ללא ספק החשובה ביותר כאשר מדובר על עסק המוכר או מגיש מזון, שכן, באי שמירה על איכות וטריות המזון יכולים אנו (בעלי העסק) לגרום לממכר של מזון פגום או חלילה רעיל העלול לגרום לנזק בריאותי ללקוחותינו.
     
  4. שימור מוצרים בטמפרטורה נכונה (בטיחות מזון) – בטיחות מזון מחייבת את בעלי העסק והעובדים לשמר ולשמור את מוצרי המזון השונים בכלי אחסון מותאמים ואזורי קירור ייעודיים אשר יספקו סביבה נכונה ותואמת לשמירה מוחלטת על בטיחות המזון.
     
  5. בטיחות במטבח לעובדים – על מנת להימנע מנזקים, פגיעות ופציעות של עובדי העסק או שלנו, הרי שכל יועץ קולינרי לעסק יבהיר לנו מה היא החשיבות הרבה של בטיחות במטבח לעובדים, וכמו כן מה הם הכלים הנכונים להבטחת בטיחות זו , הכוללים בין היתר : גומיות על הרצפה, ערכת עזרה ראשונה, מטפי כיבוי אש תקינים, נעלי עבודה נוחות, סגורות ולא מחליקות,  וכד'
    כל עסק אשר בעליו מעוניינים בפיתוח, התחלה נכונה והצלחה חייבים להכיר את 5 הסיבות החשובות הללו, אשר מהוות חלק בלתי נפרד מהכשרתו, יעוצו ומטרתו של יועץ קולינרי לעסק ש"יקח" את העסק שלכם מספר צעדים קדימה : בהצלחה, שגשוג, בטיחות ועמידה בתקני בטיחות מזון ובטיחות עובדים החשובים ביותר.



פותחים עסק חדש ? מעוניינים לנהל את העסק שלכם נכונה ?
אל תוותרו ! התייעצו עם מומחה בתחום הייעוץ הקולינרי לעסקים !
ותהיו בטוחים שאתם בדרך הנכונה !!
 


ייעוץ קולינרי לעסק
דורג על ידי עדי שבת
5

 

Save

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: