moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

מה היא קולינריה?

מה היא קולינריה?

הקולינריה נכנסת למטבחים שלנו בכל יום ובכל בחירת מזון, החל מארוחת גורמה ועד סנדוויץ' במזנון, הבחירה באוכל איכותי בו ניתן דגש רב על ריח, טעם וצורת הגשה נכונה מהווה קולינריה בהתהוותה.
המעבר המובהק בין צריכת מזון כאמצעי הישרדותי למחייה לצריכתו המיוחדת לשם הנאה הוא ללא ספק תחילתה של הקולינריה המהווה בישול אומנותי בו ניתן דגש רב על ריח, טעם וצורת הגשה.
השימוש העתיק ביותר והפיתוח המהותי ביותר של תחום הקולינריה, נראה כבר בימי המלוכה העתיקים, בהם היה נהוג לספק ת גחמות האצולה והמלכים על ידי בישול קולינרי ייחודי ומוקפד.

 

מדוע בפתיחת עסק חדש נעזרים ביעוץ קולינרי ?

T_198458_080126_קפוסטאש_קוצקה.jpgכאשר מדובר בפתיחת עסק חדש בתחום הבישול והמסעדנות, הכנת מגשי אירוח או כל עסק העוסק בבישול והגשת מזון חשוב מאוד להיות קשובים לסביבה, מוכנים לצרכים המשתנים בתחום ובעלי ניסיון וידע רב בתחום ! שכן, תחום הבישול והמסעדנות הינו תחום תחרותי וקשה הן בשל הביקורות השוטפות והן בשל התחרות הקיימת בתחום. על כן, טרם פתיחת עסק העוסק בהכנה, מכירה והגשת מזון, חשוב להתייעץ עם איש מקצוע מיומן מתחום הייעוץ קולינרי.

 

יועץ קולינרי יספק לכם את המידע הנדרש לפתיחת העסק בליווי מקצועי אישי, הכולל :

  1. בנית תפריטים – בניית התפריט לעסק המזון החדש הינה עבודה קשה ומחייבת הדורשת כניסה לפרטים, בדיקת אפשרויות בישול ועמידה בזמנים של צוות המטבח, עלויות מוצרים ובדיקת פוטנציאל לרווח כלכלי.
  2. החלטה על קונספט למקום – בשנים האחרונות ניתן לראות כי בחירה בקונספט לעסקים הפכה עבודה ממשית והחלטה גורלית התורמת או גורעת מהצלחת המקום, על כן הקונספט של העסק אותו בחרתם לקיים חייב להיות מקורי, מיוחד וחדשני בעבור לקוחותיכם העתידיים ובעבור הצלחתו השוטפת.
  3. הסברים על מציאה ועבודה אל מול ספקים בתחום – העבודה אל מול ספקי סחורות באשר הם היא איננה עבודה קלה או שמא נוחה, הן בשל איחורים "הברזות" שינויים וכיוב', על כן חשוב מאוד לבחור באנשי מקצוע אמינים וספקי סחורות מקצועיים ומסורים אשר מולם ניתן להתנהל במקצועיות באופן שוטף.
  4. תכנון פיזי של המקום – תכנון המקום מבחינת עיצוב ומבחינת נוחות ויצירת אווירה נעימה ומזמינה הוא תכנון מחייב.
  5. תכנון פיזי של המטבח – בטיחות היא במקום הראשון כאשר מדובר על עיצוב מטבח, הן מפני החלקות, שריפות וכיוב'.
  6. בייעוץ הקולינרי תקבלו את מיטב הכלים החשובים לשמור ולתכנן את מטבח העסק באופן בטיחותי ראוי ומקצועי.
  7. עמידה בתקני מחמירים – השמירה על עמידה בתקנים מחמירים של משרד הבריאות הינה הכרחית לקיום העסק ! ביעוץ קולינארי תקבלו את כל הכלים החשובים לשמירה על עסקכם ראוי, תקני ומאושר.
  8. גיוס וניהול עובדים – אחד החלקים הקשים והמתישים בפתיחת עסק הוא ללא ספק גיוס נכון של עובדים רציניים ומקצועיים, על כן ביעוץ הקולינרי תקבלו את כל החוקים, הכללים והדגשים על פיהם תוכלו לבחור בעובדים המתאימים ביותר לעסק שלכם.

 

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: