moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

כיצד לבחור את היעוץ הקולינרי המתאים לעסק?

כיצד לבחור את היעוץ הקולינרי המתאים לעסק?

אם אתם מתכוונים להקים מסעדה או בית קפה, לייחד אותם מעסקים אחרים ולייצר חדשנות, ייעוץ קולינרי הוא הכרח.

מה תפקידו של היועץ הקולינרי?

ייעוץ קולינרי ניתן על ידי איש מקצוע מנוסה ומיומן בתחום הקמה ותפעול של מסעדות. יעוץ קולינרי עוסק בין היתר בתחומים הללו: נהלי העבודה המתאימים לצרכיו של העסק, מכירות, שיווק, מטרתו היא לסייע לבעלי העסק החדש ליצור תפריט ייחודי המייצג את אופי המסעדה והקונספט שלה, ובנוסף,  ייעוץ קולינרי נוגע לכל הקשור להקמתם של מטבחים מקצועיים המתאימים לצרכי המקום ועוד נושאים הקשורים לתפעול אופטימאלי של המסעדה.

מדוע ייעוץ זה הינו כה חשוב?

יעוץ קולינרי הינו בעל חשיבות רבה לכל עסק. בעזרתו, יוכלו בעלי המקום לקבוע נהלים ותקנות על פיהם יתנהלו העובדים, כל זאת לשם הצלחתו של העסק. בכל הקשור לעולם ההסעדה והמזון, גם משרד הבריאות נכנס לתמונה. לכן כל יועץ קולינרי יסביר היטב לבעלי העסק והעובדים על פי אלו תקנים עליהם לעבוד, איזה מטבח נחשב לנקי ומתוחזק ואיזה לא. הרי בסופו של דבר, אם המטבח לא יהיה נקי וכך גם המזון, הלקוחות עלולים להיפגע, ומכאן חשיבות ניקיון המתחם כולו.

ייעוץ קולינרי איכותי מתייחס גם לאיכות חומרי הגלם מהם מכינים את האוכל ורמת הטריות שלהם. על כל מסעדה לדאוג לכך שכל מוצרי המזון יהיו טריים, ושאינם מסכנים את בריאות הלקוחות. בנוסף, היועץ הקולינרי ינחה את בעלי המקום בכל הקשור לדרך בה שומרים על חומרי הגלם ומוצרי המזון, באיזו טמפרטורה יש לאחסנם, שוב כל זאת על מנת שלא יפגמו ויהוו סכנה בריאותית. לבסוף, היועץ יספק את כל ההסברים הנחוצים בכל הקשור לעבודה בטיחותית במטבח וכיצד בדיוק עושים זאת.

איך בוחרים יועץ?

ובכן, לא כל אחד יכול להיות יועץ קולינרי. בראש ובראשונה נדרשים ניסיון והכשרה מתאימה. שנית, רצוי שיהיה זה מישהו בעל מעוף, יצירתיות, אחד כזה אשר ער לטרנדים האחרונים בתחום ההסעדה. כמו כן, על היועץ לדעת להתאים במדויק את קונספט המסעדה ואת התפריט שלה לקהל היעד המוכר וגם ללקוחות חדשים. נסו לאתר איש מקצוע עם חושים חדים, שידע לקבוע את הקונספט הנכון ושישכיל  לבדל את המסעדה שלכם מאחרות, כך שהיא תהיה בעלת ערך מוסף משלה!

מעוניינים לשכור את שירותיו של יועץ קולינרי מוסמך, מומחה לבטיחות במזון? אתם מוזמנים עוד היום ליצור קשר עם שף שמואל מולדובן, איש מקצוע עתיר ניסיון בתחום, אשר ילווה אתכם לאורך כל הדרך, עד לשגשוג והצלחה!

 

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: