moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

ליווי קולינרי – מי מוסמך לייעץ לך?

ליווי קולינרי – מי מוסמך לייעץ לך?

אנשים אוהבים לאכול ובמדינות המערב האכילה כבר מזמן הפכה מצורך קיומי בסיסי לאכילה בשביל הכיף, החברה והטעם. אנו עדים למגמה שבה יותר ויותר מסעדות נפתחות ברחבי הגלובוס ואפילו במדינות עולם שלישי כבר הבינו, שהצורך באוכל איכותי, הוא לא רק כדי לשבוע.

כך קורה שאנשים בארץ ובעולם פותחים מסעדות כמו פטריות אחרי הגשם, אבל מה שהם מפספסים בדרך, הוא העובדה שלא די בכך שיש להם אוכל טעים ורעיון נחמד. כדי להתמודד עם התחרות צריך לרוב סיוע מבחוץ ואנו מתכוונים כמובן לסיוע של אנשי מקצוע המבינים באוכל ובעולם המסעדות.  בדיוק בשביל זה כדאי גם לך להשתמש בשירותי יעוץ קולינרי ובכתבה הבאה נסביר על מה מדובר.

 

 

למה צריך יעוץ קולינרי ומתי?

קודם כל חשוב לחדד את ההבדל בין ייעוץ וליווי קולינרי לבין דיאטנים, הבדל שלא אחת מתפספס כשמדברים עם יזמים חדשים בתחום המסעדנות. אמנם יעוץ קולינרי יכול להינתן גם לאנשים פרטיים לצרכים שונים כמו דיאטה להורדה/עליה במשקל, דיאטה להריון,  דיאטה לסוכרת או מחלות נוספות או בניית תפריט תזונה לטובת שמירה על אורח חיים בריא. אבל כשמדובר על הביטוי יעוץ קולינרי, הכוונה היא יעוץ קולינרי לבעלי עסקים מתחום המסעדנות ובכלל זאת: מסעדות, פאבים ו/או יצרניות מזון.

הצורך ביעוץ קולינרי צף ועולה כשפותחים עסק חדש, כשרוצים לרענן עסק קיים ו/או כשהעסק נמצא בקשיים כלכליים. יועץ קולינרי מסייע להתמודד עם התחרות בעולם המסעדנות וספציפית בזירה שבה אתה מתחרה. שכירת שירותיו של יועץ קולינרי תעזור לך בתחומים רבים וביניהם: ניהול מטבח, הכנת מזון, בחירת המוצרים וחומרי הגלם הטובים והמשתלמים ביותר, בחירת ספקי מזון, ניהול כלכלי של התחום הקולינרי, קביעת תמחורים, הדרכות לצוות ועוד כהנה וכהנה.

ניתן לומר, שכל בעל עסק בתחום המסעדנות שרוצה לקדם את עצמו, זקוק ליעוץ קולינרי ובמיוחד במצבים כמו אלו שתוארו לעיל. אמנם, כדי לבחור נכון את היועץ הקולינרי שייתן מענה מצוין לעסק שלך, חשוב מאוד לקרוא המלצות, להיפגש להיכרות ותכנון ובמיוחד, לוודא שאותו יועץ קולינרי או חברה לשירותי יעוץ קולינרי, מבינים את מהות העסק שלך, הסגנון, המטרות העסקיות והטון שאתה מעוניין לייצר ו/או לשמור.

 

חשוב לבחור נכון יועץ קולינרי!

לסיכומו של עניין, עולם המסעדנות ובפרט בישראל הוא עולם קשוח ותחרותי וכדי להצליח להתבלט בין כל העסקים הקיימים ולצבור לעסק שלך מוניטין גבוה וכמובן, גם הכנסות ורווחים, כדאי מאוד לשכור שירותי יעוץ קולינרי ולקבל סיוע מאנשי מקצוע שמבינים לעומק את הצדדים שאתה אולי מבין, אבל לא מספיק.

אנחנו מאמינים שכל אחד טוב במשהו וזה שאתה יודע להכין אוכל מצוין ו/או שיש לך ראש עסקי מעולה, לא אומר שאתה גם יודע לנהל בעצמך את נושא הייעוץ הקולינרי ועל כן, זוג עיניים (או אולי כמה זוגות עיניים) חיצוניות ומקצועיות, בהכרח ייתנו לעסק שלך ערך מוסף ונקודות לשימור/שיפור.

זקוק ליעוץ קולינרי מקצועי? אנחנו נשמח לסייע!

 

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: