moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

חשיבות היועץ הקולינרי בענף הבישול

חשיבות היועץ הקולינרי בענף הבישול

ממש כפי שלא תנהלו תביעה בבית משפט ללא ליווי של עורך דין, כך גם לא תקימו עסק בתחום המזון או תפרסמו ספר מתכונים מבלי להתייעץ עם יועץ קולינרי בעל ניסיון והתמחות מתאימה. ההתייעצות מומלצת בעבור מסעדות חדשות ומסעדות וותיקות, דוכני מזון וכלל עסקים בתחום המזון. הייעוץ ניתן באופן פרטי תוך השמת דגש לפרטים הקטנים, לייעול העבודה ולקידום של העסק. 

הייעוץ מותאם למקום מבחינת היבטי קולינריה, מאפיינים, קהל היעד, שיקולי תקציב וקונספט נבחר. כל זאת מתוך מטרה להבטיח אפשרות למימוש ההמלצות בצורה מקיפה ומפורטת. כל ייעוץ כולל התייחסות להיבטים קולינריים, היבטים תפעוליים, היבטים כלכליים ושיקולי ניהול. בתקופה בה כל עסק שלישי בתחום המזון סוגר את שעריו כבר במהלך שנת הפעילות הראשונה, לא תוכלו להרשות לעצמכם לוותר על ייעוץ קולינרי שיוכל להפוך מסעדה כושלת למסעדה פופולרית ומצליחה. 


חשיבות תכנון התפריט

שף מקצועי ומנוסה ינחה אתכם בתכנון נכון של תפריט, בניית תפריט חדש, הכנסת שינויים בתפריט קיים. ההשקעה שלכם בהרכבה ותכנון של התפריט תסייע לכם לשלוט בהוצאות, לספק לאורחים מנות טעימות ואיכותיות עם חומרי גלם לא יקרים, ובעיקר, להבטיח שכל אורח יוכל למצוא בתפריט מנות שמתאימות לו. שף בעל ניסיון שכבר הרכיב בעבר עשרות תפריטים ימליץ לכם על שינויים דרושים בתפריט הקיים להתייעלות המקום, מנות חדשות שכדאי להוסיף ושיטות להפוך את התפריט לרווחי יותר בעבורכם ועשיר יותר בעבור הלקוח. 

הייעוץ הקולינרי אינו מתמקד רק בתפריט אלא גם בבחירה נכונה של חומרי גלם ואיתור הספקים הטובים ביותר. השירות כולל תמחור של המנות תוך התייחסות להוצאות, להכנסות הצפויות ולשאר המנות בתפריט. כאשר יועץ קולינרי מנוסה ומקצועי מעמיד לרשותכם את כל הידע שלו וכל שנות הניסיון התוצאות מדברות בעד עצמן. במסגרת השירות תוכלו לקבל סיוע גם בקביעת נהלי עבודה וסדר יום במסעדה, הדרכה של צוות העובדים וליווי במהלך תקופת ההרצה של המסעדה. 


קבלת החלטות נכונות בענף המסעדנות

פתיחה של סניף נוסף, החלפת תפריט, שינוי קונספט ושאר תהליכים לכאורה טריוויאליים בניהול עסק, יהיו מורכבים יותר כאשר מדובר במסעדות. מטרת הייעוץ הקולינרי היא הכוונה לקבלת החלטות נכונות, מניעת חריגה מהתקציב שלא לצורך, זיהוי התחומים בהם כדאי להשקיע, הדגשת הפוטנציאל של המסעדה ופישוט של התהליך כולו. בעלי מסעדות מתמודדים בשגרה עם לחצים, מתחים, חוסר יציבות וחשש משמעותי מפני ביצוע שינויים. פעמים רבות הם דוחים קבלת החלטות מתוך קושי לבחור נכון. מעורבות של יועץ קולינרי תסייע בבחינה אובייקטיבית, מקצועית ומדוקדקת של הדברים על מנת להוביל את המסעדה אל הכיוונים הרצויים. 

אם אתם מעוניינים להוביל את העסק שלכם בדרך הנכונה ועל הדרך גם לחסוך בהוצאות החודשיות, ייעוץ קולינרי מקצועי ואישי הוא שירות עליו לא תוכלו לוותר. השירות מתאים גם במקרים בהם יש במסעדה שף המוביל את המטבח ומתכנן את התפריט.

המאמר באדיבות בית הספר לבישולים

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: