moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

להיות שף

להיות שף

ב -4 העשורים האחרונים ראו אור במדינת ישראל ספרי בישול רבים שנכתבו על ידי בשלנים חובבים ושפים מקצועיים,ספרים שרובם ככולם עסקו מטבע הדברים בליבת הבישול כלומר במתכונים ובשיכלולים קולינאריים נהדרים, שהביאו את התוצרים המוגמרים למחוזות חדשים,שהאדירו ופיארו את המטבח הישראלי ומיצבו אותו כאחד מהמטבחים המובילים בעולם ועל כך אין עוררין.


לראשונה מזה 4 עשורים,ראה אור בימים אלה,ספרו החדש של השף מיקי ניר "להיות שף" "המדריך המלא לתורת המקצוע".ספר עב כרס, 474 עמודים של ניסיון מצטבר, של שף מיקי ניר מהשפים המובילים,הצנועים והמפרגנים בישראל. הספר עוסק לא רק בתורת הטבחות אלא גם בתורת הניהול (ובכך הוא נבדל מספרים אחרים),תורה שרבים מהשפים בישראל טרם נחשפו אליה במידה הנדרשת לתואר / תפקיד השף.


הספר בכריכה עבה ,מודפס על ניר רגיל,איננו מתיימר להביא בפני הקורא עוד קובץ מתכונים,אלא להוביל אותו להבנה האמיתית של המשמעות : "להיות שף".


הספר ערוך בצורה פשוטה ומובנת למי שעוסקים במקצוע הטבחות ולמי שחולמים להצטרף אליו והוא בעצם כפי שמעיד מיקי "אסופה" מהרצאותיו,שכתובה בשפה מאוד פשוטה ומובנת ובמענה אמיתי עד מאוד ,לשאלת דרישות התפקיד,הויתורים האישיים והמחיר האמיתי של "להיות שף" הרחק מאור זרקורי הריאלטי.


אל תשאלו את מיקי אם כול מה שהוא מתאר בספר היה שווה ? והאם היה בוחר בשנית להיות שף ? את התשובה תמצאו בספר במילה נחושה אחת !


ספר חובה לכול שף בפועל להעשרה מקצועית וייעוץ קולינרי לכול טבח ששואף להיות שף כשיהיה גדול,לכול אדם שחולם להיות שף,לכול מנהל עסק מזון לכול יזם של עסק מזון, על מנת שיבינו מה המשמעות של לנהל עסק מזון ומה הן דרישות התפקיד והמשמעויות הנלוות לתפקיד השף.


הכותב : שמואל מולדובן שף ויועץ מזון


 

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: