moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

יעוץ קולינרי

יעוץ קולינרי

רבים מבעלי המסעדות נתקלים בשלב מסוים בקשיים שעשויים להוביל אותם לסגירתה של המסעדה. הדבר הינו נכון גם לגבי הוגי מוצרי מזון מסוימים שהמתכון אחריו הם פעלו ככל הנראה לא היה מוצלח כל כך, והם עומדים בפני ויתור עליו.

  

ייעוץ קולינרי במסעדות

potatoאך רגע לפני שהם נאלצים להתמודד עם ההשלכות, ולהתחיל לעכל את הפסדיהם ולחשב מחדש את מסלול הקריירה שלהם, ישנו פתרון אחד שיכול להוביל אותם חזרה למסלול ההצלחה, פתרון בשם ייעוץ קולינרי. הייעוץ הקולינרי הוא למעשה הדבר שעשוי להפוך כל מסעדה וכל מוצר להצלחה כבירה, זאת באמצעות יועץ קולינרי שינחה את האחראים למסעדה או למוצר מהם הנהלים לפיהם הם יצטרכו ללכת ולפי אילו דברים הם יתבקשו לעבוד. ייעוץ קולינרי יינתן על כל אחד מהחלקים המרכיבים תחום מסוים. כך לדוגמא, היועץ הקולינרי יאמץ קונספט חדשני וחזון אחר לפיו המסעדה תנהג, ישנה את נהלי העבודה שלה שהיו נהוגים עד כה, ידאג לחשב את כמות כוח האדם הנדרשת ואף ייעץ אודות המיקום בו המסעדה נמצאת והאם אולי עדיף פשוט לקום ולעבור מקום מאשר להישאר ולהתעקש על הצלחה במקום בו עד עתה המסעדה נכשלה. 

 

יעוץ קולינרי של מוצר מזון

 גם על המוצר היעוץ הקולינרי כאמור לא יפסח. היועץ הקולינרי ידאג לעבור על כל מסלולו של המוצר, מרגע חיבור מרכיביו ועד לרגע השינוע שלו למסעדות ולבתי עסק שונים. אחד מהדברים להם ידאג היועץ הוא פיקוח ובקרה על כל התהליכים בייצורו של המוצר, תוך שימת דגש על דרך עבודתם של עובדי הייצור. דבר שני הוא נושא הבטיחות במזון, הן כיצד זה בא לידי ביטוי בתהליך העבודה והן כיצד זה בא לידי ביטוי בשינוע המזון ליעד המבוקש. מלבד הדרך של המוצר אל המקום בו הוא ימכר, תפקידו של ייעוץ קולינרי הוא גם להחליט האם המוצר טוב דיו למכירה ולאכילה או שמא יש לשנות את התפריט והמתכון ממנו הוכן מוצר זה, כמובן בכפוף למגבלות הטעם המוכר של המוצר והתקציב הרלוונטי שלו. לאחר שנבחן יעוץ קולינרי גם בתחום המסעדנות וגם בתחום מוצרי המזון, ניתן לראות כי תפקיד היועץ הקולינרי הוא בשורה התחתונה אחד, והוא לשפר את המוצר או השירות ולהעניק את התוצאה הטובה ביותר עבור הלקוח, דבר שבסופו של דבר יוביל גם להצלחתם של העסק או המוצר.

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: