moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

אודות

שמי שמואל מולדובן,


אני שף ותברואן מוסמך בוגר ביה"ס לבריאות הציבור במשרד הבריאות

 

בין השנים 1974- 2005 שירתתי בצה"ל בתפקידים בתחום המזון ובהם: מדריך לאומנויות הבישול, מפקד קורסי מנהלי מערכות הזנה ושפים, מבקר הקולינאריה הצה"לי, מפקד מגמת אומנויות הבישול של צה"ל ובין השנים 1996 - 2005 בתפקיד השף של צה"ל.

 

IMG_122777464501504

במהלך שירותי הצבאי ניהלתי מקצועית את התחום הקולינארי, של הקייטרינג הגדול במדינה, מערך המזון של צה"ל, ורכשתי בו ניסיון רב מאוד בתחומי: הביקורת, הבקרה, ההדרכה, הקולינאריה, הייעוץ הקולינרי, התברואה, בטיחות  ואיכות המזון, הארגון, משאבי האנוש, הניהול, הלוגיסטיקה וההכשרה.

 

אחד מהשיאים בתפקידי היה, כשהצלחתי לעמוד בראש משלחת צה"ל שיצאה בשנת 2000 לראשונה בתולדותיו , לתחרות אליפות העולם לבישול לצבאות, ממנה חזרתי עם המשלחת כשבאמתחתי מדליית כסף ומדלייית זהב אישית וקבוצתית.

 

עם פרישתי מהצבא פתחתי משרד לשרותי יעוץ ובקרה בנושאים שבתחום התמחותי, התנסתי והצלחתי לחטוא בכתיבה עיתונאית מקצועית והיום אני משמש גם ככתב הראשי ומנהל "מידע שף" מידעון איגוד השפים הישראלי ו"משמרת הבטיחות", מדור שעוסק בתברואה ובטיחות מזון,  בירחון לשוק המזון המקצועי "קרוב לצלחת".

 

אתר זה העלתי לאוויר על מנת לחלוק את הידע הרב שצברתי עם ציבור בעלי המקצוע בענף המזון, אתר שתוכלו למצוא בו את כתבותי, טיפים לשף, חומרים מקצועיים שיכולים להיות לכם לעזר, מילון קולינארי עברי ופורום שבו תוכלו לשאול שאלות מקצועיות ולקבל תשובות שיסייעו לנהל את עיסקכם כראוי.

 

אשמח להיות אתכם בקשר באמצעות הפורום או בכל דרך אחרת שתבחרו.


גלשו ותהנו.


שמואל מולדובן
שף ויועץ בטיחות מזון

 

 

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: