משרד הבריאות מכתיב וקובע לנו כללים ברורים ומפורשים לשמירה על הדרכת עובדים בבטיחות מזון, איכות המזון, דרכי הגשתו והתנהלות תקינה עמו בבישול, אפיה וכיוב', זאת לשם השמירה על טיב איכות המזון המוגש הן במוסדות ציבוריים והן במוסדות פרטיים כאחד ולמניעה של הרעלות מזון המסכנות את הציבור. השמירה על חוקים אלו חייבת להיות נכונה, מקצועית ומוקפדת , הן בשל הצורך לשמור על ציבור לקוחותינו והן לשם הצורך בעמידה בתקנות משרד הבריאות (שעלול לסגור את מטבחנו באי עמידה בנהלים אלו).
הדרכות עובדים
לשם שמירה נכונה ומקצועית על הנחיות אלו וחוקים נוקשים אלו על כל חברה, עסק או ממסד לדאוג להדרכת עובדים בבטיחות מזון על ידי מומחה מוביל בתחום. שף שמואל מולדובן תברואן מוסמך, מומחה לבטיחות מזון הוא האדם הנכון בעבור משימה זו ! שכן מקצועיותו והיכרותו המעמיקה עם תחום הקולינריה הם אלו אשר מהווים בעבורו כלים מקצועיים להדרכת עובדים מקצועית בבטיחות מזון. חוששים שאינכם עומדים בתקנים ?
הזמינו את שירותיו של שף שמואל היום !
הדרכת עובדים בבטיחות מזון
דורג על ידי
רונן רטנר