moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

יועץ מזון

ייעוץ קולינארי ויועץ מזון

יועץ מזוןהשאלה הראשונה ששואלים בדרך כלל אורח במלון ,אולם אירועים או לקוח במסעדה לאחר ששב מאירוח או מארוחה דשנה, איך היה האוכל ? כאילו הוא יועץ מזון...

אם האוכל לא היה משהו לרוב התשובה תהיה "אל תשאלו איך נפלנו...צריך לפטר את השף... " ואם האוכל היה טוב ואף מעבר לכך תתחיל מסכת תיאורים בלתי נגמרת בשבחי המנות וצורת ההגשה שלהן, ולצידם המלצה חמה לנסות ואף הבטחה לחזור וליהנות שוב מהתענוג.

ומהי הסיבה שזה קורה? הקהל הישראלי שמרבה לטייל ברחבי העולם, נחשף למטבחים חדשים, לטרנדים קולינאריים חדשים שמשלבים בתוכם חומרי גלם המיובאים מהמקומות הנידחים ביותר בעולם ויצירתיות מקצועית שאיננה יודעת שובע. לכן הלקוח הישראלי סקרן מאוד, לא שקט ומוכן להתנסות בכל חוויה קולינארית חדשה.

 

למה צריך יועץ מזון?

לא פשוט להיות טרנדי ועכשיווי ולהמציא את עצמך בכל פעם מחדש בלי יועץ מזון לצידך, בעיקר כמדובר על שף שעסוק מאוד בניהול היצור במטבח לאורך כל היוםף ובעיקר כשבעל העסק רוצה לשדרג את התפריט ואת הכנסותיו. על פי רוב, השף המקומי ישדרג מנה כזו או אחרת או מרכיב כזה או אחר במנה, אך לא שדרוג שיביא איתו את ה"וואו" ולא בגלל חוסר ניסיון אלא פשוט בגלל חוסר זמן. על מנת לעשות את השינוי הקולינארי נכון, כל עסק נזקק לייעוץ קולינארי ולליווי של יועץ קולינארי או יועץ מזון, כשלרוב מדובר על שף עתיר ניסיון, שמעודכן ברזי הקולינאריה העכשווית המקומית והבינלאומית, כזה הבקיא באופנות הקולינאריות העכשויות ויודע לתת את הטויסט הנכון ויחד עם השף לעשות מה שמכנים "סיעור מוחות" ולשדרג את המתכונים והתפריטים למחוזות אחרים שיפערו את פיותיהם של הסועדים בכול פעם מחדש.


יועץ מזון
דורג על ידי יעל יאיר
5
צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: