moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

יועץ מזון

ייעוץ קולינארי ויועץ מזון

יועץ מזוןהשאלה הראשונה ששואלים בדרך כלל אורח במלון ,אולם אירועים או לקוח במסעדה לאחר ששב מאירוח או מארוחה דשנה, איך היה האוכל ? כאילו הוא יועץ מזון...
אם האוכל לא היה משהו לרוב התשובה תהיה, אל תשאלו איך נפלנו,צריך לפטר את השף... ואם האוכל היה טוב ואף מעבר לכך תתחיל מסכת תאורים בלתי נגמרת בשבחי המנות וצורת ההגשה שלהן ולצידם המלצה חמה לנסות ואף הבטחה לחזור וליהנות שוב מהתענוג.

ומה הסיבה שזה קורה? כי הקהל הישראלי שמטייל ברחבי העולם,נחשף למטבחים חדשים לטרנדים קולינאריים חדשים שמשלבים בתוכם חומרי גלם שמיובאים מהמקומות הנידחים ביותר בעולם ויצירתיות מקצועית שאיננה יודעת שובע. וכן הלקוח הישראלי סקרן מאוד לא שקט ומוכן להתנסות בכול חוויה קולינארית חדשה.

 

למה צריך יועץ מזון?

לא פשוט להיות טרנדי ועכשיו ולהמציא את עצמך בכול פעם מחדש בלי יועץ מזון בעיקר כשאתה שף שעסוק מאוד בניהול היצור במטבח בכול יום. ובעיקר כשבעל העסק רוצה לשדרג את התפריט ואת הכנסותיו. לרוב השף המקומי ישדרג מנה כזו או אחרת או מרכיב הזה או אחר במנה, אך לא שדרוג שיביא איתו את הוואו ולא בגלל חוסר ניסיון אלא פשוט בגלל חוסר זמן. על מנת לעשות את השינוי הקולינארי נכון, כול עסק נזקק לייעוץ קולינארי ולליווי של יועץ קולינארי או יועץ מזון, לרוב שף עתיר ניסיון, שמעודכן ברזי הקולינאריה העכשווית המקומית והבינלאומית, כזה מבקיא באופנות הקולינאריות העכשויות, כזה שיודע לתת את הטויסט הנכון ויחד עם השף לעשות מה שמכנים "סיעור מוחות" ולשדרג את המתכונים והתפריטים למחוזות אחרים שיפערו את פיותיהם של הסועדים בכול פעם מחדש.


יועץ מזון
דורג על ידי יעל יאיר
5
צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: