moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

פורום

אני מכין גבינות מזה שנים אך מעוניין בפתיחת מקום מוסדר הכולל רישיון ייצרן של משרד הבריאות

אני רוצה לבדוק אפשרות של הקמת דוכן בבניין משרדים בלובי, שימכור סנדויצ'ים וסלטים בשעות הצהריים.

בנוגע לחוקי התברואה ברשתות הכנת מזון מהיר האם העובדים מחוייבים להשתמש בכפפות

איזה בדיקות רפואיות לגיטימי לדרוש מעובדי מטבח זרים?

איך אפשר לדעת או לבדוק אם אכן הביצים שקניתי ראויים למאכל. האם ע"י בישול או טיגון ?

איך מנהלים מטבח איך אמורים לנהל מטבח מוסדי בחמישה משפטים?

אם אני מעוניינת לפתוח קייטרינג מהבית, האם אני צריכה לקבל רישיון ממשרד הבריאות ?

אני מחפשת תשובה אמינה לגבי סוג המנדף הנדרש וחוזקו כולל האם מנדף מצחיה או מרובע אופקי או אלכסוני.

אני מעוניין להכין מיונז-ביתי,ורק המחשבה לעשות מיונז עם ביצים שלא עברו טיפול תרמי

אני מעוניינת לפנות אל מטבחיים מוסדיים, כמו בבתי הארחה, אכסניות וכדומה עם הצעה להדריך וללוות אותם בהקמת מחלקה

1 2 3 4 5 >
צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: