moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

פורום

אני רוצה לשאול שאלה בעניין ניקוי חדר קירור,האם יש בך מושג בזה אני עולה חדש ויש לי מפעלון למזון.

אני שוקל לרדת לאילת,הוצע לי לעבוד ברשת ישרוטל מה דעתך על רשת זו?

ברצוני לדעת מהם הכללים/רישיונות החלים על שפים המבשלים בבית הלקוח?

האם אפשר לטחון בשר גולש עגל ללא חשש ?

האם לטבח צבאי מותר לנקות שירותים לפי הפקודות ?

האם מוסדיים או חברות גדולות זקוקים להכוונה ומידע אודות בישול בריא?

האם מותר לבשל ולהקפיא אוכל בבית אבות ?

האם מזיק לאכול מזון שנשמר במקפיא ללא כיסוי?

האם מסוכן להכין טחינה במקום מוסדי מטחינה גולמית במקום לקנות טחינה מוכנה עשירה במלח?

האם ניתן להעריך אורך חיי מדף של מזון מתוך תוצאות המעבדה המיקרוביולוגית בסיום הבישול וקביעת טמפרטורות אחסון?

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: