moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

פורום

האם ניתן להקפיא הקפאה חוזרת של עוגיות ומאפים תוצרת בית. אני מתייחסת למאפים יבשים כמובן.

החלטתי ללמוד קונדיטאות מקצועית. שני המקומות שנראים לי כרגע הם דן גורמה בחיפה ותדמור במרכז.

היכן אני יכולה למצוא את התקנות העוסקות בדוגמיות מזון וכמה ימים בעצם צריך ומכמה סועדים ?

היכן אפשר למצוא ספקי בשר בהכשרים מהודרים במחירים זולים ?

הרעלת מזון ומניעה מי מטפל ?

יש לי ריח של כלור במזון לאחר ניקוי חדר הקירור עם כלור מה עושים? ניקינו בעצמנו את המקרר וכנראה ששמנו מלא כלור והאוכל מריח

לטבחים בצבא ובמגזר האזרחי אסור לנקות שירותים מחשש להעברת זיהומים למזון. יחד עם זאת אין לצערי פקודה שאוסרת על כך. אני מצי

למי במשרד הבריאות פונים כדי לברר הנחיות לגבי מכירת אוכל שהוכן בבית?

מאפייה חלבית - ומהם הקריטריונים לקבלת רשיון של משרד הבריאות?

מהו התקן הנדרש לחימום מזון מ-4 מעלות ל 75 מעלות ? ידוע שהפוך בשל צנן הוא כ-90 דקות

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: