moldovanfood_LOGO

rss_icon

437_3809e813b998a3fd198fc76ea992fd79

 

פורום

שאלה על פתיחת עסק לייצור מוצרי מאפה קפואים

שאלתי מי אמור לפקח על תופעה מוזרה ומסוכנת (בריאותית)זו של שחיטת בעלי חיים בכפרים הערביים?

שלום שמואל מה נדרש ע"פ חוק בנוגע לטיפול בחיטוי חדרי קירור ? היו אצלנו היום והציעו לנו טיפול שכזה מה הכדאיות ? שמה של ה

שלום שמואל (שאלה שהגיע אלי בזמן אמת ומצאתי לנכון לפרסם אותה לידיעת קוראים שיתקלו במקרה דומה)

שלום שמואל האם אפשר לשמור רוטבי ספייסי מיונז שיוצר ממיונז שנרכש מוכן מראש עם חומר משמר,ללא קירור ? תודה מראש על תשובתך.

שלום שמואל יש לי מרית יקרה מסיליקון. לאחר מספר חודשים,גיליתי שהיא כמו "אכולה" האם חרקים אוכלים כלי מטבח מסיליקון?איך אפש

שמואל שלום. לאחרונה הייתה אצלי ביקורת של משרד הבריאות. נאמר לי שאסור לעטוף אוכל חם בניילון נצמד ואז להכניס אותו לארון חי

שמוליק שלום! רציתי לדעת איפה אני יכול לראות פירוט הדרישות למטבח מוסדי תקני המאכיל ביום כ- 700 תלמידים. תודה מראש.

שמנת בהיותה צמחית, האם משהו מונע ממנה להישאר מחוץ למקרר לאחר הקצפה?

שמתי לב במהלך העבודה בקייטרינג שלי שהקוסקוס נוטה להחמיץ הרבה יותר מהר מפחמימה אחרת. מההסיבה לכך לדעתך?

צור קשר
שם:
מס' טלפון:
כתובת דוא''ל: